søndag den 31. oktober 2010

STARFASHION

Nogen der kan anbefale shopping-siden STARFASHION?

Brokeback Mountain


Jeg så "Brokeback Mountain" for første gang i sidste weekend, og den er virkelig god! Jeg græd og græd og græd og græd. Den her video synes jeg er helt fantastisk.

onsdag den 27. oktober 2010

Bloglovin'


I kan følge mig på Bloglovin' lige her!

ANDREW MCDONALD

Andrew McDonald

Fandt disse fine sko på Style.dk, og det var kærlighed ved første blik! Jeg elsker designet, og jeg bliver også inspireret meget af mande-moden. De ser fuldstændig fantastiske ud!

mandag den 25. oktober 2010

Rasmus Seebach

Rasmus Seebach + band

Jeg sidder lige og hører Rasmus Seebach og tænker tilbage på en god koncert d. 18. september. Jeg skal til min anden time af BodyPump her klokken 18, og jeg er lidt spændt og nervøs. Jeg har kun prøvet det én gang før, så det er lidt nervepirrende. Men min søster skal også med, så det går jo nok.
I må have en rigtig dejlig mandag aften!

lørdag den 23. oktober 2010

torsdag den 21. oktober 2010

The Floor Is Made of Lava

JEG SKAL TIL THE FLOOR IS MADE OF LAVA KONCERT!
Jeg kan virkelig ikke vente! Det bliver så vildt! Det er sammen med min søster (min tvilling, for at være præcis. Vi er lidt ligesom bedste veninder, ja sødt), og det bliver en rigtig fed oplevelse med hende!

Tag jer ikke af kvaliteten på billedet, det er taget med webcam :-P

Lokale genbrug




Jeg var i den lokale genbrugsbutik i dag, hvilket jeg faktisk (ærligt indrømmet) aldrig rigtig har været før. Jeg var én gang før, men det var mest princippet i alt det genbrug. I dag valgte min søster så at tage derover, og plagede mig til at tage med. Det viste sig at være en klar succes! Der var så mange fine ting, og en masse nips (som vi kalder det i Jylland)! Jeg tror ærligt, at jeg har det der pynte-gen i mig fra min mor. Jeg elsker det, intet bedre. Genbrugsbutikken havde mange fine jakker, som jeg virkelig godt kunne bruge, men de var alt for store, rigtig ærgerligt! Jamen dog, jeg fandt da alligevel tre (efter min mening, fantastiske) ting!

- Et brunt læderbælte med guldklemme (hvad kalder man sådan én???), som er rigtig sød.
- Et maleri med meget fin guld- og bronzefarvet ramme af træ. Hyggeligt maleri, lige hvad min væg trængte til!
- En lille taske af brunt ruskind (vil jeg tro...), med noget logo/syning med tallet "7910", hvilket jeg ikke ved hvad står for, men vældig fin taske. Jeg har manglet en lille brun taske, og så fandt jeg den - til 20kr.!

Jeg vil helt sikkert komme i genbrugen noget oftere! Hvor er der fint!

Klar, parat, START

Jeg har nu startet denne blog, helt anonyme blog, som jeg håber jeg kan finde ud af. Jeg vil i hvert fald prøve, og så må vi se hvad der sker. Jeg har tidligere haft en blog, hovedsageligt om mode, men da jeg lagde den på Facebook (man skulle jo lige prøve..... ;-)), så var der en masse fra min skole, som blev så begejstret for den, at det hele blev alt for kunstigt, så den slettede jeg. Jeg vil prøve på ny (og denne gang ryger den ikke på Facebook!). Som det hører til, så må jeg vist helst fortælle lidt om mig selv, nu når det jo er første indlæg. Jeg hedder Ditte, jeg er fra Danmark, jeg bor et sted i vestjylland, jeg er femten år, jeg elsker tøj. Jeg kunne blive ved, men det er lidt ligegyldigt. Jeg håber I (kære ikke-eksisterende) læsere vil nyde min blog!

Mvh Ditte