mandag den 29. november 2010

Ønsk mig held & lykke!

I morgen skal jeg være instruktør for noget step i idrætstimen sammen med min kære søster. Det lyder måske ikke af så meget, men jeg er nervøs og jeg glæder mig af helvede til! Det bliver rigtig sjovt.
I dag har jeg været ret så stresset:
Skole + spinning til kl. 2
Øve step til i morgen til kl. lidt i 4
hjem, spise og klæde om
pump fra 6-7
spise, diskutere lidt om lektier med mor :-P (heldigvis er det ren kærlighed)
øve step igen
og nu sidder jeg her, har hovedpine, næsen løber og min hals er som et stykke sandpapir - men jeg er glad! Jeg kan ikke vente til i morgen :-)

I må alle have en rigtig dejlig mandag, og husk at krydse fingre for mig og søster kl. lidt i ti - halv tolv! ;-)

fredag den 26. november 2010

Mattias Kolstrup

Mattias Kolstrup yderst til venstre ved siden af Wiktor


Jeg vidste ikke at Mattias Kolstrup, forsanger i bandet Dúné, arbejdede som model, men det ser da fedt ud! Og som I sikkert også har lagt mærke til, så er Wiktor også med til shootet.

I kan læse alt på Style.dk

Jeg har tidligere smidt noget ud på bloggen med Mattias Kolstrup. Se det her.

torsdag den 25. november 2010

Topmodel

Caroline Bader og Caroline Fleming

Jeg er forarget over, at en pige på 14 år kan stille op i en modelkonkurrence! Jeg har set 10 minutter af det en gang, og der var vinderen, Caroline Bader, kun 14, og en anden medvirkende var 15. Jeg synes det er fuldstændig ansvarsløst, at nogle så unge, ligesom mig, overhovedet kan få muligheden for at stille op i sådan et program. De har skulle stå halvnøgne og jeg bliver lidt sur.

Hvad mener I?

onsdag den 24. november 2010

Nu

Jeg sidder nu ved min computer og lytter til Take That. Jeg ser rigtig sørgelig ud, i alt for store træningsbukser, som gudskelov kun skal bruges, fordi jeg skal cykle, for det er så fandens koldt, så der er almindelige træningsbukser inden under. Jeg har været til en times pump (ordet skal udtales engelsk!) og klokken 19 skal jeg til combat, som er anden gang jeg prøver det. Det er noget kampsport, og det er ret sjovt :-D Og jeg vil ikke lyde som en træningsfreak, for det er jeg bestemt ikke. Jeg hader selv blogs, hvor det kun handler om sundhed - jeg ved ikke, det gør mig bare irriteret. :-P

Ses, alle sammen. Vil smutte. Go' aften!

tirsdag den 23. november 2010

(Næsten) ny frisure


Før jeg var en glad ejer af den velkendte "gryde", men så blev det for langt, og jeg synes det var meget fedt med grydefrisure, men eftersom jeg er et meget nysgerrigt menneske, så skulle det være noget nyt, og jeg synes min frisør er sluppet rimelig godt fra det!

Øv

Jeg har været hjemme i dag. Min ryg og mave har åbenbart været ret så sure, for filen hvor de skaber sig! Det har gjort ondt all day long! Og gør det stadig... Jeg har fået sovet en lille smule, set intense politijagter i fjernsynet og haft så fandens meget selvmedlidenhed! Nu må vi se hvad dagen i morgen bringer.

fredag den 19. november 2010

Stavekonkurrence pt. 2

Jeg har lige været til stavekonkurrencen, og jeg tabte (øv!), men jeg vidste ikke frisør var et fremmedord........ Og min søster kom i finalen, men tabte desværre :-( I må have en god weekend, det tror jeg nemlig jeg får, og hey! Det sner!

torsdag den 18. november 2010

Stavekonkurrence

Jeg stiller op til stavekonkurrence i morgen, hvor jeg skal repræsentere min klasse. Det gælder hele overbygningen, 7. 8. og 9. klasse, hvor 11 elever skal dyste om at stave rigtigt, hvor man kan vinde biografbilletter for sin egen klasse. Jeg er smadderspændt og jeg tror jeg kommer til at skide i bukserne :-P

tirsdag den 16. november 2010

Er jeg ved at blive gammeldags?



Er jeg virkelig ved at blive gammeldags????????? Det spørgsmål stiller jeg mig selv tit.
Jeg er begyndt at kunne lide Bruce Springsteens musik meget, og en dag så jeg noget talkshow på TV2 Charlie, og jeg syntes det var hyggeligt! Jeg ved ikke rigtig hvad der lige sker. Men det er vel okay, og far har jo altid hørt Bruce Springsteen, så det kan jo være derfor. Og det gør mig jo heller ikke noget, så man kan vel godt kalde mig lidt gammeldags.

søndag den 14. november 2010

Jeffrey Campbell

Jeg synes de er helt fantastiske, de her sko/støvler af Jeffrey Campbell

Fundet, og kan købes på SmartGirl

lørdag den 13. november 2010

Take That






Som I nok har fattet, så er jeg helt vild med Take That! Og jeg tror faktisk alle de her sange er i den nyere ende (ups...), men jeg er jo ikke så gammel (undskyldning, yes sir!)

PS. Er det træls jeg poster så mange videoer? :-)

fredag den 12. november 2010

Cecilie forlader Dúné


Cecilie annoncerer sit farvel til Dúné.

Jeg har selv været kæmpe fan af dem, med plakater og hele svineriet! Jeg fældede en tåre, da jeg så denne video, og da jeg læste artiklen i avisen, blev jeg en smule sur. Lidt på det hele, for det har fyldt så fandens meget i min hverdag de seneste år, også fordi Cecilie virker som noget helt for sig selv, og det er sku lidt synd, at Dúné mister hende. Jeg har, siden jeg kendte til Dúné, altid håbet og troet på, at alle ville være medlemmer i al evighed. Lidt naivt, måske, men det håbede jeg. Og nu, sidder vi tilbage med et super fedt band, bare uden Cille :-( Det er så trist.

tirsdag den 9. november 2010

Bla = ligegyldig

Guuuuud, hvor er det koldt udenfor! Det er næsten ikke til at holde ud (jeg ved godt, at jeg ikke skal klage, men jeg kan simpelt hen ikke lade være). Var pakket ind i en overgangsjakke + fleecetrøje (hvordan staver man?) og det var ikke engang varmt! + Jeg havde vanter, hat og tørklæde på og gummistøvler med ekstra tyk strømpe, og det var tilpas! Hvad sker der???? Jeg føler virkelig det er blevet vinter, og næsten også jul, for der er julepynt og alverdens andet julegrej overalt. Forleden dag så jeg tv, og der var en reklame med en ny cd med gamle julenumre (som om den er ny, måske med nyt cover, men de må da tage sig sammen...) og så spillede de selvfølgelig nogle og numrene, og jeg kom sådan i julehumør, det var helt forfærdeligt, for der går så lang tid til jul. Det er den bedste tid på året!

Tror vist jeg er i et gråt humør i dag, så jeg vil sætte mig til at læse "Bridget Jones Dagbog", den kan måske hjælpe lidt på humøret...

lørdag den 6. november 2010

Nu

Jeg vil sætte mig til at se "To fyre, en pige, et pizzaria" med min kære søster. Det er vel lørdag? Jeg var så smadret efter i går, da jeg først kom hjem halv to og skulle op klokken ni her til morgen. Jeg var død, og derfor faldt også i søvn på sofaen. Mit tøj har været umådeligt kedeligt i dag, men igen... Det er vel lørdag?

Pose med logo

The Floor Is Made of Lava 5/11/10





Helt fuldstændig fantastisk koncert The Floor Is Made Of Lava leverede! Opvarmningsbandet, Mescalin, baby - de overraskede rigtig positivt, jeg glæder mig til at høre mere fra dem.
Kellermensch, som også spillede i aftes, de var ikke lige mig. Jeg er ikke rigtig til det der hårde rock :-P

Ps, købte en pose med The Floor Is Made Of Lava logo på, den kommer I helt sikkert til at se!

onsdag den 3. november 2010

Lanvin x H&M /Kvinder



Kvindernes tøj fra kollektionen. Der må jeg sige, det synes jeg virkelig ikke er fedt. Nogle enkelte få styles, kunne måske bruges, men meget af det er virkelig alt for kedeligt! Undskyld. Jeg synes det virker som noget, der kunne have været fremme i foråret. Det er virkelig bare ikke fedt...
But still, jeg kan lide herrekollektionen.

tirsdag den 2. november 2010

Lanvin x H&M /Herre

Lanvin x H&M

Tøjet kommer i butikkerne den 23. november.

Jeg er vild med det! Jeg synes der er en dejlig enkelthed og looket bliver sofistikeret. Jeg synes det ser fantastisk ud - gid jeg var en mand!
Hvad synes I om kollektionen?

Kilde: Style.dk

The Floor Is Made of Lava


The Floor Is Made of Lava - Harder Than You Think

Dem skal jeg se på fredag! Det er så sygt og fedt!

Kluns fra i går

Jakke/Vila - Skjorte/Vero Moda

mandag den 1. november 2010

Carpark North


Super cool sang. Jeg har altid været forelsket i Carpark North ;-)

Update

Jeg skal til frisør i dag = 1 gang juhu! Jeg ved allerede hvordan det præcist skal se ud, så nu må vi se, om det kan blive fedt. Jeg håber!
+ Jeg har fået det første "Dagens" i dag, men det blev meget hurtigt, jeg skulle ud af døren :-P