onsdag den 27. april 2011

LIDT KONGELIGT...


Nu så jeg jo "Aftenshowet" tidligere i dag på DR1, hvor de snakkede om det kongelige bryllup i Storbritannien og så selvfølgelig også brudekjolen, for Prins William og Kate skal jo giftes på fredag. I et klip viste de så også andre kongelige brudekjoler, hvor de bl.a. viste Mette-Marit, Norges kronprinsesses brudekjole tilbage fra 2001. Jeg faldt pladask for den, fordi den er så enkel og så skide flot! Den er vist lavet af silke (hæng mig ikke op på det!)
Prøv da lige at se, når den sådan er spredt ud over gulvet. Det kan da næsten ikke blive flottere!
Jeg fik da også lige indskudt hos min kære mor, at sådan én sag, vil jeg også bære, hvis jeg engang skal giftes... Den er da virkelig bare for flot.
PS. Jeg er ikke så interesseret i det royale, så jeg tror bare, at jeg let og elegant hopper over brylluppet på fredag i fjernsynet, men sikke mange fine kjoler, der bliver samlet sådan en dag - wow!

Hvad synes I om den? Er den ikke fin?

DET ER ONSDAG I DAG



The William Blakes - The Light (Plane To Spain)


Den sang er da bare virkelig god! Tag lige en lytter! :-)

Jeg har det skide godt for tiden, også selvom det roder helt af helvedes til på mit værelse, min matematik-aflevering venter og min mundtlige tyske fremlæggelse (uden stikord, vel at mærke) nok skal gå lidt op i lort.
PS. Efter BodyStep-marathon er mine ben, balder og skuldre så smadret, åhhhh.

Wow. Det tordner udenfor, og det var vildt godt vejr for få dage siden, scary! Men alligevel, det er sgu da lidt hyggeligt :-) Især hvis man i den anledning får torden-kakao og boller, men næ nej, det får jeg ikke :-( Øv.

tirsdag den 26. april 2011

SOMMER - YEAH ELLER ARG??

Skide soleksem!

Ja, hvad er noget af det mest trælse ved sommeren for os, som ikke rigtigt kan tåle solens stråler? Det skulle da lige være en ordentlig omgang soleksem! Og skulle jeg ikke lige rammes af det, efter en afsluttet påskeferie? Tjo... Og den er endda virkelig slem. Så slem, at det svir og klør og så klamt at se på, at jeg synes det er helt pinligt (derfor kun et billede af det mildeste sted. I skulle se min ryg... Adr). Min ryg er virkelig, virkelig øm, hævet og meget rød. Men hey, solen skinner og der kommer "Hammerslag" på DR1, what's not to love?

HUSK ALTID SOLCREME!!! (Jeg har nu lært lektien...)

mandag den 25. april 2011

BODYSTEP-MARATHON



Så var det sgu i dag, at jeg skulle til BodyStep-marathon. Jeg har glædet mig vildt til det, for jeg elsker BodyStep. Det begyndte virkelig godt, og instruktørerne havde valgt nogle fremragende numre, men så allerede efter cirka tre kvarter var mine ben virkelig tunge, men så var det da lige et held, at jeg og min kære søster havde saftevand i vores drikkedunke (sukker, you know. Det er ikke fordi, det smager satens godt!). Jeg fik lige lidt ekstra energi, og også i den anledning, at vi alle skulle havde energi, havde instruktørerne sørget for noget chokolade-agtigt-energiprodukt! WIN! (Mange tak! :-P). Derefter gik det hu-hej og vi alle var smadret til slut. Det var super, super fedt, og jeg gør det gerne igen. 2 timers step, YEAH! Dog er mine fodpuder total ømme :-( Øv, piv, øv!
Jeg vil sgu også være BodyStep instruktør, når jeg fylder 18! ;-)

Og hey! Det er stadig sommertemperatur, så hvorfor ikke være glad? :-D
Jeg kommer til at sove så dejligt og tungt i nat!

lørdag den 23. april 2011

MATTY B



Hold da kæft! Bieber, go home! Tjek lige hans moves, han er jo for sej! En lille knægt på 7 år. Jeg er imponeret!

fredag den 22. april 2011

NY KJOLE


Jep, jeg har fandme købt en kjole! Og jeg elsker den! Den er fra H&M, og den er så behagelig! Jeg har tidligere annonceret, at jeg ikke er en 'kjole-pige', men nu er den opfattelse af mig selv altså faldet til jorden, hvilket jeg faktisk er glad for. Jeg har også besluttet mig for, at mit hår skal være langt, så nu bliver jeg virkelig feminin! Yes. Måske der kommer flere kjoler...

Og så til en lille opdatering omkring Ny-elevdag på min kommende efterskole. (I får fandme opdateringer, jow jow...) Det var en super fed og hyggelig dag. Jeg talte ikke rigtig med nogle af de andre, fordi jeg i en sådan situation virkelig er genert. I forhold til hvad jeg ellers har oplevet mhs. til min generthed, så klarede jeg det strålende, hvis jeg selv skal sige det :-P Jeg fandt desuden også ud af, at en fra parallelklassen skal gå på efterskolen, hvilket bare er et plus :-) 
På efterskolen er der et fag, som hedder Cambridge Engelsk, og os, som skal have faget, skulle tage en prøve, så de kan se, hvilket niveau vi ligger i. Jeg mener selv jeg er rimelig god til engelsk, men shiiiiit, hvor var den der prøve svær! Men det var fedt at prøve, og så kan jeg jo nå at forbedre mig (think positive... I guess).

På mandag, dvs. 2. påskedag, skal jeg til step-marathon, som er BodyStep uafbrudt i 2 timer! Det bliver vildt - rigtig vildt! Jeg glæder mig. Jeg bliver virkelig smadret på tirsdag :-P Årh, det bliver så godt!

lørdag den 16. april 2011

LIDT NOGET LORT


Som sagt, så skal jeg op på den efterskole, som jeg starte på efter sommerferien, i morgen, og jeg kan ikke rigtig finde noget passende tøj - hvilket jo er typisk. Jeg vil i hvert fald ikke komme i alt for maskulint tøj, for det føler jeg mig ikke så godt tilpas i, og når jeg oven i det har kort hår, så tror de bare jeg er lesbisk, hvilket jeg ikke er. Eller en dreng, hvilket jeg heller ikke er ;-) Det er bare dumt. Måske man skulle tage et par chinos og et par ballerinaer på?? Og en feminin bluse med blonder? Uh - det lyder godt - måske ;-)

Billedet beskriver rimelig godt min lørdag aften; kedelig, uden make-up (og nej, heller ikke mascara...), med ny-lakerede negle (til i morgen, selvfølgelig, hehe), ikke ordnet hår og ja ... Generelt bare lørdags-agtig! :-P Det' skønt.

fredag den 15. april 2011

DET GÅR SGU (VIRKELIG) GODT



Jow jow, computer-kameraet er da bare dejlig, selvom det er en skod kvalitet!

For tiden går det bare super. Som jeg skrev i forrige indlæg, så er jeg blevet afklaret mhs. til ungdomsuddannelse. Det skal være STX (almen gymnasium), men jeg skal jo lige have færdiggjort niende klasse, som jo som sagt skal gøres på efterskole. Som jeg også skrev i forrige indlæg (nøj, fornyer jeg aldrig indlæggene...?), så skal jeg til Ny-elevdag på søndag på efterskolen - og de har lovet op over 20 grader! Hvor meget bedre kan det lige blive? Shiiiiiiit, jeg glæder mig :-)

Min søster og jeg fik besvarelse tilbage på projekt i dag. Det var dejligt. Vi fik fandme en 12'er i hus, juhuuuu! Det havde jeg lidt håbet på, men bestemt ikke regnet med, selvom jeg nu synes, at vi havde gjort et stort stykke arbejde ud af det ;-)

Så fik jeg også lige et essay tilbage i dag, hvor jeg skrev om homoseksuelle og homoseksualitet. Der var sgu endnu en 12'er i hus, wuhu! Oven i det, så er der fra i dag af også påskeferie, og det vil sige; shopping! Tror sgu næppe livet kan blive meget bedre end nu! PS. bøgehækken er ved at springe ud - yes yes. Det er satme ved at være forår.

onsdag den 13. april 2011

DET GÅR DA BARE OK


Der findes bare ikke nogen bedre drik end Coca Cola! Og ja, Fanta og Pepsi Max kan bare dø, for det kan ikke hamle op med den dejlige Coca Cola! <3

Yes yes, det går bare ok (jysk beskedenhed...), for jeg har været/er på brobygning i denne uge. Hvis nogen ikke ved, hvad brobygning er, så er det hvor unge fra folkeskolen, skal ud og afprøve nogle selvvalgte ungdomsuddannelser.
Jeg har været på HHX, hvilket overhovedet ikke var mig. Alt det med økonomi, det er jeg sgu bare ikke til. Det interesserer mig overhovedet ikke - det keder mig bare ;-)
I dag var jeg på STX, som jeg bare faldt pladask for :-P Det er lige mig! Jeg glæder mig allerede til det!

På søndag, hvilket der er fire dage til, skal jeg til Ny-elevdag på min efterskole, som jeg skal gå på i 9., og jeg glæder mig for vildt, men jeg er alligevel ved at skide i bukserne af skræk!

Der sker bare så mega meget for mig lige for tiden. Det er bare dejligt. Jeg har det godt. Har du det godt? Haha, det var det første spørgsmål, jeg lærte at stille i breve :-P Nå men, back to business, ya know.
Jeg får MÅSKE (kan de ikke bare svare ja eller nej?!) karakter og besvarelse tilbage på mit projekt på fredag. Min tvillingesøster og jeg lavede projekt sammen, og vi valgte at skrive om homoseksualitet, og det var vildt spændende. Jeg tror måske, at nogle tror, at jeg er homoseksuel, men det er jeg ikke, bare lige så, at nogen ikke misforstår noget. Homoseksualitet er mega spændende, og jeg synes især, at det er vildt, at ca. ti procent af den danske befolkning er homoseksuelle! Yes yes - jeg håber, at vi får besvarelsen hurtigst muligt!

Arrivederci (som betyder farvel på italiensk. Jow jow, vi lærte også lidt italiensk på STX i dag! :-P)

fredag den 8. april 2011

MIT TØJ FRA I GÅR

Jakke Vila - Bukser Gina Tricot - T-shirt Only

Tøjet er fra i går, torsdag. Som jeg tidligere har skrevet om, så er jeg meget basis-agtig, så der er ikke det store 'hurlumhej' omkring mit tøj. Jeg går meget efter, hvad der er behageligt at have på :-)

Yes - i dag blev det så endelig fredag, hvilket jeg virkelig har trængt til. Jeg synes, at det er alt for længe siden, der sidst var weekend, for ugen har sneglet sig sådan afsted.
I dag har haft min nye vila-top på, som jeg skrev om i det forrige indlæg. Den er så behagelig og feminin (hvilket jeg synes er dejligt, i forhold til min frisure). Kan I have en dejlig weekend!

tirsdag den 5. april 2011

DET ER BARE DUMT


Jeg viste jo min nye top fra Vila i går, og den har jeg også haft på i dag ;-) Når jeg køber noget nyt, som jeg er helt vild med, så skal det bare på hurtigst muligt!
Det er lidt et tilfælde, at Christina fra Passions for Fashion har købt en top magen til og lagt det ud på hendes blog. Vi har nok bare samme smag, for jeg havde ikke set den hos hende, inden jeg købte det...

Ja, jeg ved godt, at jeg ikke behøver forklare mig over en trøje, men jeg kan nemt blive betragtet som en uoriginal én, som køber det, som alle andre bloggere køber...

SÅDAN SÅ JEG UD I GÅR

Jakke Vero Moda - Bukser Gina Tricot - Top H&M - Sko Converse - Halskæde - fra Kina (min søsters) - Bælte Genbrug

SOL! Hvor er det bare skønt, og man får samtidig så fandens meget overskud! Min garderobe er næsten fyldt med basis, så derfor er det ikke de vilde outfits jeg bikser sammen. Jeg er en basis-pige, og det er nu også meget rart til hverdag. Jeg har bare skidesvært ved at købe noget, som jeg ved, jeg hurtigt bliver træt af, fordi tendenserne skifter, så jeg ender altid op i et rimelig simpelt og enkelt outfit. Yes yes...

EN LILLE SHOPPING-RUNDE

Først fik turen i Vero Moda. Jeg plejer altid at blive skuffet, når jeg kommer ind i den jeg har i min by, men jeg synes faktisk de havde noget ok pænt, og så er jeg blevet helt vild med sådan nogle løse bukser, og jeg synes bare at de sidder så skideflot på mange, men så når jeg prøver dem, så er der et eller andet, der går galt... De havde ellers rigtig mange varianter af dem, hvis det skulle friste nogen. Og nej, jeg har ikke helt så korte og tykke ben - kun lidt ;-) Jeg valgte derfor at lade begge par hænge. Jeg kan ikke huske hvad de lyse kostede, men de grønne kostede i hvert fald 500 kr.

I Vero Moda faldt jeg også over denne røde strik, som var sat ned til 50 kr.! Den ser orange ud på billedet, men den er en rigtig flot rød. Der var også skod lys, og det er heller ikke det mest fantastiske kamera jeg lige havde ved hånden, så derfor billederne ;-) Ærmerne havde en underlig form, når de ikke var foldet op. Det kan I se på det første billede. De posede nærmest udover ærmet... Jeg prøvede så at folde ærmet op, og det synes jeg faktisk så ret godt ud, men selve trøjen var bare ikke god til min figur - derfor blev også denne hængende, selvom den var rimelig billig. Den kan også fås i bl.a. brun og sandfarvet.

Igen i Vero Moda fandt jeg denne basis top, som kostede 89 kr. Den var egentligt rigtig fin - let gennemsigtig, som jeg synes giver et flot look, men jeg havde en lignende top i forvejen, så derfor blev den hængende. Man kan også få den i en lys laksefarve - den farve klæder mig bare ikke :-)

I en lille butik, ved navn Hapa, fandt jeg denne flotte, fantastiske, lækre top, som jeg simpelthen ikke kunne stå for! Den er af mærket Vila, som er en af de rigtig fine mærker Hapa forhandler. Toppen er hæklet og så er den rimelig dyb i ryggen, så den har et afslappet look, fordi den også hænger løst på kroppen. Jeg vil style den her top med en sort top indenunder, så den ikke er så nedringet og så kan man også rigtig se detaljerne. Den er bare så fin! Den kostede forresten 199 kr.

Læg mærke til "peace-tegnet" på billederne. Det er fordi, jeg synes, det er skønt, at alt ikke skal tages alt for seriøst.

Hvad siger I til det her med billeder fra prøverummet?? Er det en fiks idé?



mandag den 4. april 2011

NEGLELAK


Jeg snuppede en af min mors neglelakker, fordi hun ikke bruger den mere. Den er så satens gammel, men jeg synes nu, den er flot. Jeg ved sgu ikke rigtig hvilket mærke det er, men den holder rimelig godt. Hvad skal man kalde farven? Orange, med et twist af brun og lyserød?? Jeg ved det sgu ikke, men det hedder den altså nu ;-)