mandag den 30. maj 2011

(MIN DRØMME)KJOLE

Asos kjole til cirka 425 kr.

Som jeg skrev i det forrige indlæg, så har jeg tjekket Asos' lækkerier ud. Jeg faldt så over denne kjole, som jeg forelskede mig i ved første øjekast. Hvor er den bare smuk! Jeg elsker, at den er syet ind i taljen, for det synes jeg, er bedst til min figur ;-) Prikkerne er jo vildt søde. Jeg er total game...
Jeg fandt også lidt andre godter, men dem er jeg lidt usikre på :-)

Hvad synes I om den her kjole? Er den fin, eller er den bare fin? :-P

HUNDE-RING

Ring fra Asos og mig og min kære hund, Buller <3

Min hund, Buller og jeg, sad lige og chillede ved computeren. I den anledning faldt jeg over denne vildt søde ring fra Asos. Jeg har nemlig ham her gravhunden, så i den anledning synes jeg da, at jeg skal have fat i den der ring.
Jeg mangler bare lige en ring af min anden lille lort af en hund :-P

Nemlig ham her;
Min søde hund, Thor

fredag den 27. maj 2011

JUDAS

Alle har jo nok hørt Gagas "Judas". Jeg har før skrevet, at den var jeg bare ikke nede med, men ved du hvad? Jeg har ombestemt mig! Jeg er fucking nede med hende Gaga nu! Jeg har tidligere været så skide irriteret over det fame monster, men hun er sgu god nok! ;-)
Jeg er kommet så langt ud, at jeg overvejer at købe hendes album - se, det' vildt! :-P

MINE BASSER :-*


Yes. En lidt for lalleglad mig, men jeg ville lige foreviges med mine kære små bamser ;-)
Faktisk er billedet lidt gammelt. Helt tilbage til dengang jeg ejede "gryden"... Det var vel i sensommeren 2010... Nå, men det er også lige meget.
Det er et total latterligt indlæg, men jeg kunne ikke lade være :-P

torsdag den 26. maj 2011

PEST ELLER KOLERA...

"Det er som at vælge mellem bodylotion med parabener og menstruationssmerter," sagde hun, da hun ikke talte.

tirsdag den 24. maj 2011

JEG HAR LAVET EN BLOG-LISTE...

... som jeg synes, du skal tjekke ud.

Hvis du kigger ude til venstre, mens du ruller lidt ned på siden, så finder du den :-)
Den består af de blogs, jeg læser allermest.

Jeg sidder pt. og skriver en lille reportage om katastrofen i Japan. Det er sjovt, når man bare kan finde på en hel masse, som ikke er sandt :-P

Hyg dig

Kan I anbefale en eller flere blogs?

mandag den 23. maj 2011

PRAYERS FOR BOBBY

Bobby og moderen

Lørdag klokken cirka 22:30 besluttede min søster og jeg os for, at vi skulle se film. Vi er begge meget store fan af romantiske film, så derfor blev det "Prayers for Bobby". Vi troede, at den var lidt mere romantisk end den egentligt er, men fuuuuuuuck, hvor er den skide-hamrende-god! (som i virkelig god).

Det her handler filmen om:
Den handler om drengen, Bobby, som finder ud af, at han er homoseksuel. Dog er det ikke så ligetil for ham, for han er opvokset i et meget kristent hjem. Historien foregår i 1982, så derfor er der heller ikke så meget tolerance overfor homoseksualitet. Bobbys familie, især hans mor, tager afstand fra homoseksualiteten og hans forældre sender ham til psykolog, så han kan blive helbredt og komme på "bedre tanker". Bobby holder fast i, at han altså er homoseksuel og han bliver derfor uvenner med sin mor, som ikke vil have noget at gøre med ham, hvis han er homoseksuel. Derfor flytter Bobby til Portland, over til sin kusine, som ikke tager afstand fra ham, selvom han er homoseksuel. I Portland møder Bobby David på et bøsse-diskotek. Hvad der sker videre, vil jeg ikke fortælle, for det ødelægger filmen.

Min søster og jeg græd uafbrudt de sidste 45 min. Det var ikke bare sådan, at tårerne rendte ned af kinder - det var virkelig gråd. Sådan hulk. Den ligger i top 2 over, film jeg har grædt mest over. (Okay, jeg har også let til tårer - men alligevel, top 2 er ret godt klaret :-P)

SE DEN! :-P

Hvis I har set den, hvad synes I så om den?

[HJERTE INDSÆTTES HER]



Den er så sej! Jeg elsker den.

Er I nede med hende dér Gaga?

fredag den 20. maj 2011

JEG HAR SET RÆVE UNGER!!!


Som overskriften pointerer, så har jeg set ræve unger. De bor dér, hvor jeg normalt traver en tur med mine små vovsere :-) Selvom billedet ikke er af en så skidegod kvalitet, så elsker jeg det. De er så kære. Man får lyst til at nusse omkring dem :-P Der er seks eller syv små ræve unger. De er vildt nysgerrige, nååååååår ;-)
Min familie beretter altid lige om dagens tur med hundene omkring rævene, for vi vil alle gerne følge med i det. Det er blevet lidt en sensation i området omkring. Det gælder bare om at se de ræve! Og det har jeg SGU! Yes yes. Man må jo gerne sige sgu nu, for det er ikke længere et bandeord, men et ord der indgår i en dialog eller sådan noget (I må ikke hænge mig op på det...). Det har jeg ventet længe på, for jeg siger sgu altid sgu. Det er sgu så dejligt at sige sgu! :-D
Jeg har været til konfirmation i dag. For sådan en mad-elsker som mig, så er det jo mad-Mekka! SHIT DET VAR GODT! Forretten var tarteletter, hvilket smagte helt vildt fin. Hovedretten var en buffet, hvor der var et svineri af lækker, lækker mad. Flødekartofler, grøntsags-tærte, noget godt oksekød, noget and, salater, grøntsager lidt a la wok, brød og noget mere, mener jeg nok. Jeg kan ikke helt huske det. Fin, fin mad! Desserten var virkelig prikken over i'et! Nu skal I bare se; citronfromage, jordbærtærte, iskugler i chokolade-skåle og sidst, men ikke mindst, hjemmelavet chokoladekage. Chokoladekagen var virkelig min favorit! Sådan rigtig cremet, lidt a la blødende hjerter. Yummi! Jeg bliver næsten helt sulten, selvom jeg kun har brugt dagen på at æde. Til desserten tog jeg også lidt (yes, lidt), frugt; bare lige for at retfærdiggøre situationen ;-) NAM

søndag den 15. maj 2011

TVILLINGER (YEAH)



Irlands repræsentanter, Jedward, var da noget af en energibombe! Tvillinger, der ligner hinanden sindsygt meget er jo altid sjovt (måske har jeg en sær humor...). Jeg er selv tvilling, og jeg hader at ligne min søster. Vi går aldrig i det samme tøj og hun har langt hår, mens mit er kort ;-) Haha. Jeg grinte vildt, da dem her kom på scenen. De hedder John og Edward, så derfor er deres kunstnernavn Jedward. Oh so clever!
Heldigvis gav Danmark dem her 12 point (det højeste) og Irland gav A Friend In London 12 point. BFF! :-D

lørdag den 14. maj 2011

MGP = HYGGE!


Yes yes. Jeg skal sgu se Melodi Grand Prix i aften, for det er lig med hygge. I hvert fald i min verden. Jeg håber da at gutterne her vinder. A Friend In London synes jeg er en rimelig repræsentant fra Danmark. Meget musik fra Melodi Grand Prix er måske ikke det bedste, men jeg synes sgu det er meget sjovt og underholdende! :-P I kan bare kalde mig gammeldags... (jeg hører jo også Bruce Springsteen og Bon Jovi. Jow Jow).

søndag den 8. maj 2011

LADY GAGA: JUDAS



Yes. I skal da ikke snydes for Lady Gagas nye video til sangen "Judas"...

Den havde, så vidt jeg ved, premiere i fredags, hvor pigerne i min parallelklasse var ret meget oppe at køre over det. Derfor begrundede de også overfor læreren, at de var nødt til at se den i timen, for den jo havde premiere klokken fem den morgen... (haha).

Jeg er sgu ikke så god til Laga Gaga. Hun er fin nok, men også vildt skræmmende! Synes I ikke også det??? Eller måske er jeg den eneste. Suk. Den her sang, der må jeg ærligt erkende, at det er bare ikke min kop te. Den eneste virkelig gode sang hun har lavet, er "Born This Way". Jeg elsker den!
Btw, det er en ok video ;-)

NYT KØB


Igen, igen køber jeg basis, intet nyt i det... Og igen er det striber. Hvad sker der for mig og striber?
Jeg købte denne t-shirt i torsdags. Den er af mærket Only. Den var sat ned til 50 kr., og så tænkte jeg: "Den må jeg sgu da lige eje", og så købte jeg den. Yes yes. Man kan også få den i rød/grå og blå/grå.

Jeg ved godt, at jeg ikke har skrevet i laaange tider, men jeg har altså også et liv udover bloggen :-P

Oh hey, endnu en gang er det sommertemperaturer! Win. Og det kan man også se på min kulør - og her tænker jeg ikke dejlig sommerbrun, her tænker jeg rød krappe. Piv. Nå, men ha' en skøn aften!