søndag den 26. juni 2011

LIDT NOGET BLANDET SNAK

Jeg nyder solen og holder håret, så det ikke falder ned i øjnene ;-)

Jeg ved godt, at kvaliteten af billedet ligger sådan rimelig langt nede af listen, men tja... Jeg har ikke et ordentligt kamera, og jeg er lidt af en nærig-røv, så det er heller ikke det, der står aller øverst på min investerings-liste.
Min dag har ikke rigtig været noget ekstraordinært - overhovedet! Jeg har faktisk ikke rigtig lavet noget...
Jeg har sjasket rundt i natbukser til klokken halv fire, set YouTube-klips i over fire timer, set på at familien ordnede have, mens jeg satte mig og nød solen i en lille halv time og så har jegfrabedt mig ansvaret om at stå for aftensmaden. Jeg er virkelig elendig i et køkken. Jeg hader at lave mad. Det tager alt for lang tid, og så bliver det altid ødelagt, når jeg skal lave det. Jeg kan sgu ikke engang koge pasta sådan helt rigtigt, for enten bliver det ikke kogt ordentligt, eller så koger det over, og der kommer skjolder på komfuret... Æg kan jeg heller ikke koge. De smatter ud i gryden, så man ikke rigtig kan bruge dem. Jeg tænker lidt: Hvad fanden gør jeg, når jeg flytter hjemmefra, og ikke har min mor i køkkenet? Nightmare!
Haha, you get it right?

fredag den 24. juni 2011

DET VAR SÅ DE NI ÅR

























Hep hep - en meget glad mig!

Så var det sgu allerede i dag. Det var i dag, at jeg havde sidste dag på min skole, som jeg har gået på i al min skoletid - dvs. 9 år. Derfor var der rigtig mange, der begyndte at græde, fordi der var en masse, som skal på efterskole efter sommerferien. Jeg begyndte også at græde en smule, men ikke sådan helt vildt, for jeg glæder mig bare så meget til efterskole, at jeg må indrømme, at jeg ikke kunne se det sørgelige i det. Selvfølgelig er der nogle enkelte personer, som kommer med nogle fede input i hverdagen, og som jeg kommer til at savne, men jeg har set frem til efterskolen i mere end to år, så jeg er bare glad for, at det snart er ved at være tid til det!
Ha' en god fredag - jeg skal til studenterfest ved min bror i morgen. Det vil derfor sige; MAD! Min veninde påpegede også den anden dag, at jeg nævner mad sådan rimelig tit. Haha, tja... Det gør jeg vel, for det er min største kærlighed <3

torsdag den 23. juni 2011

BUKSER MED NITTER

Bukser ONLY - T-shirt Zara - Cardigan H&M

Yes yes, sådan nogle ejer jeg sgu også! Hep hey, eller noget. Jeg synes selv, at de er pisse fede, så derfor elsker jeg dem. Dog er der faldet lidt nitter af i historien, men bukserne er også ved at være gamle. De er i hvert fald over et år, men jeg synes stadig, at de rocker! :-P Mit tøj er meget afslappet, jep - I know. Sådan er mit tøj sgu altid... U can't do nothin' about it!

OMG. ER JEG THE BIEBS???



Dani Shay er jo mega nice! Yes - hun ligner virkelig Justin Bieber, og det har hun så skrevet en sang om, haha :-P Hun er sej!

Jeg så engang en vlogger tale om hjemmesiden Lesbians Who Look Like Justin Bieber, hvilket er et sjovt, sært og meget up-to-date koncept - thumbs up, cuz it's cool!




Her er jeg så i en ny Bieber udgave - dog er jeg ikke lesbisk, som de andre jo er - jeg kedede mig bare... Hvad synes I så om resultatet? Haha, hvor er det bare latterligt! :-D
Btw, sådan her sidder mit hår aldrig - det giver bare hovedpine...

onsdag den 22. juni 2011

I ♥ NETSHOPPING

Jakke 129 kr. (tilbud), kjole 99 kr., vest 79 kr. (tilbud)

Jeg skulle sådan set bare lige se, om H&M havde den der buksedragt på deres online butik. Den buskedragt jeg skrev om tidligere i dag. Det havde de så ikke, men de havde mange andre virkelig fede ting! Jeg kunne bruge så sindsyg mange penge derinde... Men jeg kan alligevel styre mig! Jeg valgte dog at købe disse tre sager. I forrige indlæg skrev jeg også en skjorte, men den ville H&M åbenbart ikke modtage min ordre på - mærkeligt. Nå, det er nu også lige meget, for min søster sagde, at den var kedelig. Haha. Jeg glæder mig til at få disse ting hjem, og se om de bare er super :-) See ya later!

JEG SVEDER OGSÅ - FO' REAL

Svedigt hår (Tjek), rendende mascara (tjek), hud opløst af salt (tjek), skjolder på T-shirt (tjek)!

Jeg tænkte: "Hey!", (okay, det tænkte jeg ikke, det lyder bare godt...), nu hvor så mange lægger så mange billeder ind af sig selv, hvor de er flotte, har perfekt hud og ikke har én eneste svedperle på næsen, så kunne jeg gøre det samme, og det ville jeg også hjertens gerne, men min hud er lort, jeg har ikke helt så tynde kinder, og jeg sveder helt enormt! Så det kan ikke rigtig lade sig gøre... DERFOR er jeg en lille rebel (muhaha), så jeg gør da bare det modsatte (Hej, mit navn er frk. Modsat), og lægger et billede ind efter jeg har trænet.
Jeg var til en times BodyStep i dag, og kæft (!) hvor jeg svedte! Det var helt vildt... Svedige svin tænker I nok. Og ja - jeg var sgu nok et svedigt svin, men skal man ikke være det, når man træner?

I må ha' en dejlig onsdag aften. Jeg tror lige, at jeg vil netshoppe lidt. En kjole, en skjorte, en jakke og en vest på H&Ms online shop til 347 kroner synes jeg lyder helt fornuftigt! :-D

Nå, bye bye!

I FEEL IT IN MY BONES

Jeg har den sang på hjernen, men det er nok fordi jeg hører den nu... Jeg ville faktisk sætte et billede ind, fordi det gør indlæggene lidt mere spændende, men jeg vidste ikke hvad fanden jeg skulle sætte et billede ind af - og I får ikke et billede af mig i dag. Jeg ligner lort, bare lige så I ved det...

I går var en så rocker-fed dag! Min storebror blev student fra HTX (teknisk gymnasium), så det var bare fed. Så var jeg senere ude på en mindre shoppetur, men jeg fik sgu ikke købt noget... Det er så typisk! Jeg er herre kræsen... Men jeg faldt faktisk over en buksedragt fra H&M, men jeg var i tvivl i prøverummet, så jeg lod den hænge. Mine ben så lidt tykke ud i den - og de var også ret korte, men ved I hvad? Sådan er mine ben jo bare... Jeg kan jo ikke få lange slanke ben, ved at købe nogle bukser, så jeg har bestemt mig for, at jeg vil prøve at acceptere, at mine ben er nogle små, tykke sataner! For jeg kan ligesom ikke gå og gemme dem hele sommeren - det ville i hvert fald være spild af ben (eller noget...). Jeg fortrød faktisk lidt, at jeg lod buksedragten hænge til 129 kroner, for det synes jeg faktisk ikke var helt så galt. Jeg må vel finde den en anden dag :-) Det håber jeg i hvert fald! Den sad sgu egentligt meget fint på min overkrop.

TO dage tilbage på skolen - underligt, sært OG dejligt! Jeg smutter snart til BodyStep med det nye mother-fucking hårde program. OH YES

mandag den 20. juni 2011

TEGAN AND SARA ♥



Den her sang er dejlig stille og afslappende. Jeg synes virkelig, at de to kvinder er så smadderseje! Enjoy!



Dette remix med Tiësto er dejligt. Det er ikke for vildt, men alligevel er der nogle elektroniske effekter, som gør sangen vildt fed! Enjoy!

Jeg var oppe til portfolieprøve i dag, hvilket var fint... Portfolieprøven går ud på, at man får nogle emner i hvert fag at vide - derved skal man samle alt, man har om det emne og forklare, hvordan man har arbejdet med det, og hvilke arbejdsmetoder man bedst kan lide osv... Jeg må indrømme, at jeg ikke er helt nede med konceptet, men whatever; jeg skulle til prøve i 20 minutter (resten af tiden, har jeg haft fri), jeg har fri i morgen, fordi resten af klassen skal på det tidspunkt. Forresten så fik jeg 12, men jeg ved ikke, hvor glad jeg skal være for den karakter, for som sagt, så kan jeg ikke helt se idéen med det...
Jeg er mere stolt over, at jeg fik mig taget sammen til at tørre støv af, støvsuge og rydde op på mit værelse, uden at min mor skulle bede mig om det :-P Vildt!

søndag den 19. juni 2011

DANSKE DITTE PÅ MOBILEN

Yes - det er sgu rigtig nok! Altså, ikke bare at man kan gå på nettet og finde bloggen, men den er ligefrem tilpasset til mobilen. Wehu - jeg synes, at det er så skide smart!
I kan se på computeren, hvordan det ser ud, hvis man klikker sig ind på bloggen via mobilen lige her.

Hvis I vil have mobil-layoutet, så er linket www.danskeditte.blogspot.com/?m=1 - de sidste tegn, som jeg har gjort store, skal skrives i linket, ellers er det det normale 'computer-layout'...

PS. Jeg er stadig i efterskole-mood. Jeg glæder mig så herre meget! :-P Okay, nu har I også fået gennemtæsket, at jeg glæder mig sådan ok meget...

lørdag den 18. juni 2011

DEN DER HAT



Den her hat købte jeg i sommers i Kina for cirka 40 kroner. Den er dejlig at gå med, og så synes jeg jo selv, at den er helt vildt cool... Jeg købte den på et marked, hvor man kan købe alverdens ting, og jeg vidste godt, at jeg skulle få prisen haglet til bunden, så derfor startede jeg med at prutte med prisen. Det er pisse sjovt! Kvinden, som solgte mig hatten, blev næsten sur til sidst, men jeg fik den som sagt pruttet ned til cirka 40 kroner, hvilket var ok :-) Jeg gik ofte med den rundt i Kina, for den er så komfortabel, at man ikke mærker, at man har den på, haha. Så meget jeg da også ved om hatte *host*. 
Så var der også lidt historie omkring hatten, yes yes :-D

Ha' en dejlig lørdag. Jeg er stadig i efterskole-mood!

GÅSEHUD



Ham her, Sean Rumsey, synger jo helt fantastisk. Jeg får helt gåsehud. Sangen er jo originalt sunget af Adele, og hun gør det også skide godt, men det lyder også ret fedt, når en mand synger det :-) Enjoy!



Med den her sang, som Rihanna originalt synger, synes jeg faktisk, at han gør det bedst. Hold da fast, hvor han synger godt!

fredag den 17. juni 2011

EFTERSKOLE

Jeg skal på efterskole efter sommerferien, og det har været planlagt i cirka to år, og jeg har set så meget frem til det, og nu - her til aften, har jeg set en liste over bo-stederne og værelseskammeraterne. Jeg drømte engang, at jeg fik det at vide, og da jeg så vågnede, blev jeg vildt ivrig efter at vide det, og nu er det nu - shit. Det kommer bare så herre tæt på, men det er spændende. Jeg har virkelig sommerfugle i maven og jeg kan ikke tænke på andet lige nu! :-D

I må ha' en god aften - jeg skal besvare venneanmodninger fra de forskellige fra efterskolen, bye bye!

JEG MÅ JO VÆRE GAMMELDAGS...



Ahahaha. Nogle piger fra parallelklassen hørte en sang, hvor Michael Bolton var med. Jeg kom derfor til at tænke på den her sang, som jeg elskede for cirka to år siden, tror jeg. Jeg ved sgu ikke... Kan man som 15-årig tillade sig at høre Michael Bolton? :-P Jeg har jo også tidligere erklæret min kærlighed til Bruce og Bon Jovi... Men er det ikke også okay? Et eller sted bor der jo en 45-årig kontorassistent i os alle.

DEN SIMPLE COLOR-BLOCKING




























Bluse H&M - Shorts Pieces (fikset fra busker til shorts) - Sko Keds

Og jeg, som troede jeg aldrig skulle tilnærme mig color-blocking, men se nu her! Der blev sgu alligevel lidt til Ditte... Dog af den meget simple skuffe, for det er jo bare en t-shirt - jeg har jo ikke gjort en skid for at sammensætte farver, haha :-D
Før i tiden var rød og lyserød sammen bare no-go for mig, og jeg syntes, at det var så herre kikset, men se ... Jeg har sgu gjort det!
Jep - jeg er en sucker for YouTube! Det er bare den ultimative hjemmeside (+ Facebook, selvfølgelig)! Jeg hører Lady Gaga. Igen. Og hey, kommer der ikke en musikvideo til "The Edge of Glory"? Jo, det tror jeg da nok lige, der gør! Det er Gaga-ynglingsen ;-) Simply just love it...

Jeg var forresten til skriftlig fremstilling i dansk i går, hvor jeg havde planlagt, at jeg ville skrive en novelle, for det synes jeg er den letteste udvej... Dog kan jeg ikke se en opgave om en novelle i opgavekompendiet, og jeg går derfor i gang med at skrive en klumme, hvilket jeg aldrig har prøvet før! Jeg skriver på livet løs, men jeg finder så ud af en halv time før vi skal aflevere, at der var en novelle på bagsiden. Flot Ditte. Virkelig flot! Men jeg er faktisk glad for, at jeg prøvede noget nyt, for det var virkelig spændende at skrive en klumme. Man kunne bruge sproget på en sjov og finurlig måde. Jeg skrev om små irritationsmomenter på offentlige steder, hvilket var pisse sjovt, for man kunne svine til højre og venstre - awesome!
Jeg fik allerede klummen tilbage i dag, og min lærer sagde: "Ditte: Suverænt!". Kan I så lige gætte på, hvor stolt jeg blev? :-P Jeg fik en 12'er for den, og det er jeg rimelig godt tilfreds med, eftersom jeg jo ikke har skrevet en klumme før :-) Hehe. Det er fredag, lad os ha' det pisse godt!

onsdag den 15. juni 2011

HEY HEY OPDATERING

Jeg fandt ud af, at min 'billedeprogram' kan lave det her spas - nice!

Jeg ville faktisk bare lige tjekke ind og sige: "Hey, wut up?". Nå. Jeg fik to timer før fri i dag - wild! Så fik jeg tre timer før fri i går, og så får jeg også lige to timer før fri i morgen :-P Jeg klager overhovedet ikke...

Hvad skal hende Ditte bruge sin aften på? Tja. Hun skal fandme se "For Lækker Til Love" - forsatan det er hyl. Ej, hvor jeg bare griner hver gang! :-D
Hvad skal du bruge din på?

Jeg skal til dansk skriftlig fremstilling i morgen i tre og en halv time, og jeg glæder mig faktisk lidt. Jeg elsker jo som sagt at skrive, så jeg håber, at jeg får lavet et godt produkt. X dine fingre :-)

tirsdag den 14. juni 2011

ROBYN OG "HAMMERSLAG"



Jeps - here it is! And it's fucking awesome! Sangen er jo mega fed, sådan dejlig poppet og elektronisk, lige hvad jeg forbinder med Robyn. Og se lige hendes frisure - så kan det sgu ikke blive bedre!

Btw, der kommer jo "Hammerslag Sommermix" her klokken 20:00, og jeg er jo en rigtig sucker for "Hammerslag", så da jeg var ved Vesterhavet den anden dag for at shoppe, så blev jeg total starstruck, da jeg så værten, Peter Ingemann, gå blandt alle de glade turister. Kameraholdet var selvfølgelig med, for de skulle optage en intro til et nyt program. Hvor sejt er det ikke lige? Glæder mig helt til at se det nye program, men der går jo nok lidt tid, inden det bliver sendt. Fik jeg sagt, at jeg var total starstruck??? I kan sgu få jeres Nik og Jay starstruck for jer selv - for jeg har sgu da set en liveoptagelse af "Hammerslag"! :-P

Ha' en herre fed aften (med "Hammerslag").

JEG ER RET SUR...

... på mig selv, matematikken, logikken og lorte OpenOffice.

Jeg var til skriftlig matematikprøve i dag. Jeg går i ottende, så man kan ikke kalde det en eksamen - mere bare en årsprøve, så lærerne kan se hvor vi alle ligger, og for at vi kan se, hvad en eksamen går ud på. Vi fik en niendeklasses-afgangseksamen, eller vi fik to... En færdighedsregning og en problemregning. Det gik fint i færdigshedregningen, dog tror jeg ikke på hverken en 10'er eller en 12'er. Værre gik det dog i problemregningen. Jeg har tidligere kunne følge ret godt med i matematik, og mit standpunkt lagde da sådan rimelig fint - dvs. det gik skidegodt for mig :-) Men nu... Jeg ved sgu snart ikke. Det gik langt værre, end jeg egentligt havde forventet. Mange af opgaverne kunne jeg simpelthen ikke finde ud af, og resten jeg lavede, var jeg ikke sikker i, så jeg tror på, at jeg får 02 eller 4 - hvilket bare sucks. Nå whatever - jeg kan ikke lave det om nu... Det kunne jeg jo heller ikke inde til prøven, for jeg kunne bare ikke finde ud af det crap :-(

Anyways, nu til noget godt. I går aftes fandt jeg ud af, at jeg var en af de ti heldige vindere af nogle hårprodukter fra John Frieda på bloggen GlitterAmalie. Sikke en skøn nyhed at få, ik? Ah. Det reddede lige min aften :-) 

See ya later!

mandag den 13. juni 2011

MIN SØSTER LAVEDE KAGE (JEG BLEV GLAD)

Uhm - yummi :-D

Min søster bagte engang i sidste uge disse (herre) lækre muffins, som smagte som var jeg i himlen. Haha, fuck poesi! Hun skulle lave dem, for inde i hendes klasse har de en kageordning, hvilket er pissesnyd! Men anyways, de var virkelig gode! Min søster elsker at lave mad, og lige på det punkt er vi vidt forskellige. Jeg tror sgu aldrig, at jeg bliver vild med at stå i et køkken og lave boller i karry eller whatever. Jeg kan ikke engang koge et fucking æg, uden at det går i stykker - og det er ikke engang for sjov...
Tilbage til pointen - kage er pisse fedt! :-D I'm just sayin, ya know...

BLAH BLAH BLAH

Blazer H&M (min søsters), top Vila, busker Gina Tricot

Det er så det tøj jeg havde på i lørdags, da jeg var ude og spise med noget familie. Blazeren er min søsters - fuck den er dejlig at have på! Jeg mener ikke, at den var særlig dyr, da hun købte den... Måske 200 bobs??
Og hey, kender I ikke det, at man er nødt til at have sat sit pandehår op, for ellers får man hovedpine, men der er lige en enkelt fucking irriterende tot, som er for kort?? Kæft, det er nedern!
I må have en skøn dag i morgen. Jeg skal sidde i fire stive timer til matematikprøve. Se det er også nedern. Aaaarg.

søndag den 12. juni 2011

FLASH MOB

Jeg kan kun sige; "Se det!", og du vil blive fucking glad og positiv! :-P


Det her er nok den mest kendte Flash Mob. Den er virkelig cool ;-)



Yes. Sverige kan sgu også gi' den noget gas. Hvor er det vildt! :-)



Sikke et budskab og sikke jeg fik gåsehud :-) Arh, skønt!

Dét der Flash Mob er sgu bare helt ok! Kæft, det er fed ;-)

Yeah, jeg ved godt, at jeg poster pisse mange videoer, but I simply love it! <3

I LOVE MONSTERS



Så fik gademusikanterne virkelig en overraskelse :-D Hvor sejt!
Ja... Endnu mere Gaga. Jeg er blevet helt crazy about her! :-P

lørdag den 11. juni 2011

I DON'T GIVE A SHIT


Yeah. I dag chillaxer jeg nemlig. Jeg føler mig total gangster. Jeg sov herre længe i dag - til klokken 10! Wut??! Jeg plejer nemlig altid at skulle op klokken 8 om lørdagen, fordi jeg skal til træning, men jeg var ikke til træning i dag, for jeg har sovet af lort den seneste uge, så jeg ville bare sove igennem. Det var virkelig skønt. I løbet af dagen har jeg set vlogs på YouTube. 



Her er vloggeren, Alli, som vlogger for YouTube-teamet, Baby Beaver Bunch. She's kinda fun :-P Hun er forresten lesbisk og det er hele BBB-teamet - det er faktisk det teamet går ud på... Love it!

Uh, om ikke alt for længe skal jeg ud og spise med familien, og som jeg før har skrevet, så er jeg jo en sucker for mad; helst i store mængder :-P Can't fucking wait... Det var så sygt, for efter jeg spiste morgenmad, gik der 5 og en halv time til jeg spiste min middagsmad. Underligt - jeg plejer sgu at æde all the freaking time :-) I'm just sayin'

PS. Jeg er ikke lesbisk...

fredag den 10. juni 2011

JEP, JEG ER EN PIVSKID

Hele klassen sidder lige nu og ser "Case 39", som eftersigende skulle være en gyser. Derfor har jeg valgt at placere mig på gulvet, helt ude i siden, for jeg kan bare ikke tåle gysere. Jeg hader det! Jeg kan ikke sove efter jeg har set det. Hvis man analyserer klassens reaktioner, så må den i hvert fald være en smule uhyggelig. De siger: "Aaaaarg, der skal jeg bare ikke ind", mens de kigger lidt væk. Jeg kan ikke lade være med at grine lidt, selvom jeg er den største pivskid :-P Haha.

torsdag den 9. juni 2011

MIKE TOMPKINS


Mike Tompkins faldt jeg lige over på YouTube. Han laver alle lydene i sangene, hvilket gør det pissefedt. Og jeg synes også, at han gør det ret godt, så sangene er gode :-) Kæft, hvor er det vildt, at han bare selv gør alt det! Fedt, fedt, fedt. Enjoy!

Er det ikke lidt cool?

ARG, PIS!


Jeg har haft det, man roligt kan kalde en lorte-dag. Jeg ved ikke hvorfor, men det har bare været en rigtig træls dag. Jeg er træt, jeg har haft ondt i maven og mine øjne ser døde ud. Forhelvede, altså... Det er bare ikke min dag i dag, men jeg skal til Combat her klokken 18, hvor vi skal sparke og slå, så jeg har bare at svede mine aggressioner ud! Nu glæder jeg mig helt :-P
Jeg ville faktisk lægge et billede ind af en muffin med blå icing på, som min søster har lavet. Jeg spiser den nemlig nu, nammenam :-D Jeg elsker seriøst kager. Jeg har en herrestor sød tand...



"Lost in The Fire" af The Storm er jo kanongod!

onsdag den 8. juni 2011

"SHE'S A MONSTER...



... and I don't mind!"

Elsker den her sang. Hende her Gaga, hun er sgu lidt for sej!

tirsdag den 7. juni 2011

JEG GLÆDER MIG SYGT MEGET


Haha... Ja - billedet skal sige to måneder, for der er jo to tommelfingre. Uh, jeg syntes, at jeg var smart.
Jeps. For i dag er der nemlig to måneder til, at jeg smutter på efterskole. OG JEG GLÆDER MIG SOM EN I HELVEDE (altså, jeg glæder mig herre meget)! Der er faktisk kun 61 dage til! :-) Vil da lige slutte af med at sige, at jeg havde den sidste idrætstime på min skole i dag, og den her skole har jeg gået på i snart ni år, dvs. hele min skoletid har jeg gået der. Det bliver underligt, ikke at have sin hverdag der, men på den anden side, så når det bliver vinter, og der sikkert kommer sne, så skal jeg ikke bøvle med at komme i skole, for jeg er der jo hele tiden! Smart ;-)

Det var lige et lille glimt fra min dag i dag... Haha - nå, men jeg vil æde min mad med jordbærmarmelade (fucking nice), og så vil jeg smutte til en time BodyStep :-) Kan I have en rigtig fed-nice-super-cool dag/aften!

søndag den 5. juni 2011

LES MILLS KONCEPTTIMER

Måske skulle jeg lige forklare hvad Les Mills og koncepttimerne går ud på. Les Mills er et firma, eller noget i den dur, som sætter nogle programmer sammen med musik og øvelser. Koncepttimerne er så nogle timer med forskellige former for motion. Der er bl.a. BodyStep, hvor man selvfølgelig stepper på en bænk, BodyPump, hvor man træner med vægte, BodyCombat, hvor man dyrker noget kampsport inspireret motion og BodyFlow, som er noget med balance og vejrtrækning osv. De har også nogle flere koncepter, men det er de her fire, som der er i det fitnesscenter, hvor jeg træner. Programmerne, som de bikser sammen, bliver brugt til træning i tre måneder, og derefter kommer der et nyt program, som også varer tre måneder osv...



Denne sang bruger vi til BodyFlow/BodyBalance, som er en blanding mellem pilates, yoga og tai chi. Den er dejlig afslappende og bruges til balancenummeret. Dog stinker jeg til det med balance ;-)




Den her sang bruger vi til det nye BodyPump program. Den bliver brugt til nummeret for triceps. Den er smaddergod med alt det bass. Den kan man sagtens bruge til styrketræning.




Den her sang bliver brugt til BodyStep. Dog er det et lidt andet remix, som bliver brugt. Nummeret bliver brugt til et benstyrke-nummer. Nummeret har tidligere været brugt til BodyPump i et andet remix. Smaddergodt nummer. Især når man lige skal klappe i takt inden nummeret til BodyStep :-P




Dette powerfyldte remix blev brugt til et tidligere BodyCombat program, som det sidste nummer. I nummeret skulle man bare smadre igennem. Sådan, fo' real! Man skulle hamre så hårdt frem i ingenting, at skulderen blev så smadret, hvilket den helt klart gjorde :-D Det var et rigtig fedt nummer! Slå igennem, når I hører den her sang! :-P


Jeps. Jeg er meget glad for koncepttimerne, som Les Mills bikser sammen. Jeg er overhovedet ikke motionsfreak - slet ikke. Træningen har bare hjulpet mig, så jeg har fået mere selvtillid og selvværd. Jeg er ikke den generte mus mere, som jeg har været. Nu er jeg glad ved mig selv og jeg er glad ved den her træning. Man kan jo selv bygge træningen op, som man vil. Hvis man er til yoga, jamen, så tager man en BodyFlow time. Hvis man hellere vil have noget styrketræning, så tager man selvfølgelig en BodyPump time. Jeg synes det er en hammergod sammensætning de har.

Jeg vil meget gerne være BodyStep instruktør, når jeg fylder atten. Det er lidt mit mål :-)

Læs mere om Les Mills på deres hjemmeside HER.

IT'S DA SHIIIIT

Shorts Vila, sko Keds

Yes yes. Jeg har tilbragt denne herlige søndage i mine nye shorts fra Vila, som bare er da shit! Love 'em. Og mine sko fra Keds er heller ikke helt gamle. De er bare noget så rare at gå i. Love 'em, too <3
Og hah, jeg hører Chris Brown, fordi hans nummer, Yeah 3x, er med til det nye BodyPump program. Det er nummer 78, jow jow. Den sang er for vild til træning.
I aften skal jeg smovse så fucker meget mad, for vi skal nemlig have grillpølser, nammenam :-D
Og i torsdags var jeg til en lille blanding af træning; en halv times BodyCombat, en times BodyPump og til sidst en halv times BodyFlow. Det var også pisse sjovt, men efter BodyCombat, som er noget med noget slag og spark, så ville mine skuldre sgu klage, hvilket resulterede i ømhed og av-av. Det nye Pump-program er virkelig over-mega-kodyl-nice. Det er dælme også da shit!
Senere den torsdag, var jeg ude til noget mountain-bike løb, for at heppe på far (do'h. Jeg kom da derud, for at se superrytterne, som var både fra Finland, Sverige, Norge (tror jeg nok...), nogle danmarksmestre og Rabobank-ryttere.) Det var pisse fedt! Og hold kæft man, hvor er det vildt. De kører jo for sindsygt! :-P

Så er der sgu allerede skoledag i morgen igen. God, hvor er jeg da bare total overhovedet ikke nede med skolen for tiden. Men på tirsdag går der kun 2 måneder til start på efterskole. Tiden går sgu bare så stærkt. Uh, can't wait! :-)

Hav en dejlig søndag :-)

onsdag den 1. juni 2011

WHAT THE F***!



Jeg blev simpelthen nødt til at smide den her video ud på bloggen. Jeg er i chok!

Jeg vil anbefale jer at se denne video!


Jeg selv er en meget stor fortaler for homoseksualitet. Jeg kan virkelig ikke se det underlige i det. Mange siger: "Det er ikke normalt...", men alligevel har jeg den indstilling, at det er en normalitet. 10 % af verdens befolkning er homoseksuelle. Hvor mange procent skal der til, før det er normalt? Tænk på; i en klasse på 20 elever er der gennemsnitlig to elever, som er homoseksuelle. Jeg synes, det alligevel virker ret normalt.
Jeg har ikke ondt af nogen, fordi de er homoseksuelle, jeg får måske bare lidt medlidenhed med dem, der oplever diskrimination og en masse fordomme smasket lige i krydderen. Jeg kan bare ikke se idéen med det had.
Fordomme har jeg selv oplevet. Med min korte frisure og til tider maskuline påklædning møder jeg dem. Nogle tror, at jeg er lesbisk og jeg nok springer ud på et tidspunkt. De venter nærmest på det, men alligevel virker det også ret indlysende, at jeg da nok en dag vil springe ud. Men den dag kommer bare ikke. Jeg har skrevet adskillige stile om kærligheden i et homoseksuelt forhold, lavet projektopgave om homoseksualitet, set romantiske bøssefilm og læst "Wonderboy" fem gange, men jeg er bare ikke homoseksuel.

Så fik I lige lidt tanker herfra. I må have en skøn kristihimmelfartsferie :-)